Serie 5 tabte sæsonens sidste kamp

 

Arkivfoto af træner Søren Offersen, der med kampen sluttede efter 2 år i Borup IF

Serie 5 herrerne fra Borup Idrætsforening spillede lørdag sæsonens sidste kamp. Kampen var på udebane mod Nørager/Rørbæk IF. Det var en kamp mellem rækkens nummer 1 og nummer 2.

Trods det faktum, at holdene lå på de 2 første pladser, var det dog på forhånd forventet, at der skulle ske en form for mirakel, hvis Borup skulle komme ud af opgøret med point. Nørager/Rørbæk IF har gennem sæsonen været suverænt, og det har længe været klart, at holdet allerede for flere runder siden havde sikret sig oprykning til serie 4 til foråret. Håbet var, at de således ville tage let på sæsonens sidste kamp, hvilket de bestemt ikke gjorde.

Allerede ved pausen stod der 4-0 til hjemmeholdet, hvilket Borups træner Søren Offersen ikke var et retvisende resultat. Der burde nærmere have stået 2-2 på det tidspunkt. Borup var godt med i den første del af kampen, hvilket resultatet ikke viser. Modstanderne var bedre til at afslutte, og Borup havde ikke sin sædvanlige målmand med til kampen. Søren Offersen og Carsten Gundersen måtte således skiftes til at bestride målmandsposten, og det var ikke optimalt sammenholdt med de effektive angribere fra Nørager/Rørbæk IF.

Efter slutfløjtet var der dog ikke tvivl om, at Nørager/Rørbæk IF var et bedre hold end Borup. Måltavlen viste 6-0, og Nørager/Rørbæk vandt fortjent sæsonens sidste 3 point og sluttede dermed hele 10 point bedre end Borup på andenpladsen.

For træner Søren Offersen var det ikke blot sæsonens sidste kamp, idet han i den kommende sæson skal være træner i Alhedens IF. Han benyttede lejligheden til at takke af til alle spillere, der gennem de sidste 2 år har spillet under Søren på andenholdet. Han takkede tillige træner Niels Klausen, holdleder Poul Johannesen og klubbens bestyrelse for godt samarbejde.

Fra Borup Idrætsforening takker vi tillige Søren Offersen for de sidste 2 års samarbejde, og vi ønsker ham alt mulig held og lykke i det fremtidige trænerjob i Frederiks.