Sejr på 8-5 til Borup IF serie 6 herrer

Serie 6 vandt søndag sin kamp mod Hersom/Bjerregrav.

Modstanderen havde kun 8 mand, så Borup indvilligede i at afvikle kampen 8-8. Det betød at vi havde overflod af folk. Heldigvis var der frivillige til at stå over, og så havde holdet pludselig en hel trup af fans på sidelinjen, bl.a. disse Pauli, Skov og Slemme, der måtte se til fra siden. Selv med oversidderne var der 11 spillere, så der måtte kæmpes om spilletiden

Kampen var lige de første 20 minutter, men med de største chancer til Borup. Trods de bedste chancer til Borup, var det dog Borup, der kom bagud, da der blev fumlet lidt med bolden.

Mark Vad kom ind efter 25 minutter, og det fik spillet til at tippe. Han fik sat gang i Borups spil og kort efter var Borup foran efter et par fikse mål af netop Mark Vad. Ved halvleg var stillingen er 2-3 i Borups favør.

I anden halvdel af kampen blev Bjerregrav spillet bagud. Borup Havde plads til udskiftninger, og Hersom/Bjerregrav spillerne løb tør for luft. Borup tillod dog, at Bjerregrav scorede hele 3 gange i 2. Halvleg, hvilket nok til dels skyldes, at Mads Mathiesen stod og blev lidt kold og stiv i målet. Om det var det par grillhandsker, han havde på, der fjernede fokus vides ikke.

Heldigvis scorer Borup selv yderligere 5 mål. Sejren var aldrig i fare. Kampen var mest af alt en hyggelig affære, hvor drengene havde overskud til at drille hinanden lidt ind imellem. Blandt andet tabte Joakim en sten-saks-papir til Simon om at sparke frispark. Simon kommer så heller ikke til at sparke foreløbig, da han losser bolden 40 meter over mål.

Slutresultat 5-8 til Borup.

Simon var suveræn på midten. Manglede blot at omsætte det flotte spil til mål, når han havde chancen.
Flere af kampens unge spillere var også med, og viser, at de bestemt har drev og evner til at spille med. Unge Vad gjorde det igen snusfornuftigt i sin boldomgang. Og Rasmus fik scoret et par gode mål. Dejligt at se de unge spillere gøre det godt.

Men dagens spiller er Mark Vad. Afgørende for os med 3 mål, og arbejder godt.