Endnu en sæson i Kvindeserien for SUB09

SUB09 kvinderne kunne søndag ånde lettet op, da de sikrede sig endnu en sæson i Kvindeserie Vest. Tiden hvor holdet selv kunne afgøre sin skæbne sluttede med lørdagens 0-1 nederlag til Vorup FB i Vorup. Dermed sluttede holdet efter sidste kamp med 15 point, som i øvrigt også var sæsonens målsætning. 

Nærmeste forfølger var Mejrup, der med 13 point kunne passere SUB09 i tabellen ved deres sidste kamp søndag den 30. oktober. Skete det, ville SUB09 rykke ned i Jyllandsserien. 

Der var derfor spænding på i dag, hvor Mejrup skulle møde stærke Fortuna Hjørring på udebane. Fortuna Hjørring var på forhånd puljens vinder, og resultatet søndag, kunne ikke ændre på den kendsgerning. SUB09 frygtede derfor, at Fortuna Hjørring ikke ville være sat optimalt op til kampen mod Mejrup, der derimod havde meget at kæmpe for. 

På et tidspunkt i kampen var Mejrup foran 2-1, så der blev bidt negle blandt kvinderne i SUB09. Den stilling holdt dig ikke, og Fortuna Hjørring kom igen. Holdet vandt overbevisende 7-5 og sikrede dermed SUB09 kvinderne endnu en sæson i Kvindeserie Vest. 

Tillykke til de dygtige SUB09 piger.