SUB09 afslutningsfest

SUB09 Afslutningsfest 2016.

Sara Just Poulsen og Anna-Katrine Mikkelsen med deres pokaler. Gitte Thorsager fik Årets spiller på serie 2-holdet, men hun var fraværende, så den overrækkes senere. 

Viggo, der er formand i Ulbjerg IF startede aften med at byde velkommen til alle SUB09 damerne.

Han oplyste, at Kvindeserie-holdet har haft en sværere sæson her i efteråret, end holdet havde i foråret, hvor holdet lå godt i den midterste del af puljen. I efterårssæsonen lykkedes det lige netop at redde sig i sæsonens sidste kamp, så der var mere spænding om resultatet i efteråret, end i foråret.

Andenholdet i serie 2 var igen kommet i en stærk kreds, med mange gode hold. Men selvom der måske ikke kom så mange point på kontoen, så har det stor betydning for kvindeserie-holdet, at der er et andethold, hvor reservespillerne kan få kamptræning. Spillerne på andenholdet står altid stand-by til at kunne hjælpe kvindeserieholdet ved afbud eller skader, og det vil være umuligt at have et hold i kvindeserien, hvis ikke man har et godt 2. Hold.

Trænerne

Lars Løvig tog ordet og holdt tale. Han startede med at sige, at et kært barn har mange navne. SUB 09s damespillere er nogen som gerne vil spille bold, have det godt sammen socialt, og det skaber masser af venskaber.

SUB09 kvinderne har nu været i kvindeserien i 2 sæsoner. I foråret var SUB09 i den øverste del, mens anden sæson var noget hårdere og mere usikker. 2. Holdet har ikke vundet så mange kampe, men til gengæld er det dem, som med sikkerhed har vundet 3. Halvleg. 

Lars har været meget glad for at være i SUB09, og roser de tre klubber, Skals, Ulbjerg og Borup, for deres opbakning. Han takker også dameudvalget for deres hjælp og opbakning, og Else for altid at give en hjælpende hånd til både alt det praktiske som medlemslister og alt det andet, som Else står for. Lars har altid kunne ringe til Else og få hjælp. 

Lars roser spillerne og holdene for deres flotte udvikling både som hold og individuelt. Spillere har blomstret igennem de to år, og mange har fået et stort ansvar, som de har taget til sig. Selv hvis de er kommet på nye positioner, som er uvante for dem, så tager de opgaven til sig, og gør som de skal...

Lars siger tak for 2 gode år i SUB, og Chili for 1 år, de har været rigtig glade for at have trænet damerne. Det har været en svær beslutning at skulle tage, men de ønsker SUB09 kvinderne alt mulig held og lykke fremover.

Holdlederne:

Holdlederne Kathrine Bach Møller og Maria Johansen tog ordet. De takkede trænerne Lars og Chili, holdleder for 2. Holdet Else Astrup og holdleder for kvindeserieholdet i foråret Mads Tovgård, samt holdleder for kvindeserie holdet i efteråret Janni Mikkelsen - De fik alle overrakt en gave. 

Kathrine Bach Møller takkede Lars og Chili for deres medvirken til, at det sociale sammenhold på og uden for banen har været så godt. Man har altid kunne gå til dem, hvis man havde noget, som gik en på. Holdlederne oplyste, at SUB09 spillerne spillermæssige har udviklet sig meget de seneste to år, og det kan vi takke Lars og Chili for. Det er kvindeholdene meget taknemmelig for.

Maria Johansen nævnte at selv om anden-holdet ikke har gå så mange point i årets løb, så har sammenholdet på holdet været rigtig godt. De har det godt sammen socialt. Og selvom vi er bagud, så bakker holdet stadigvæk hinanden op både inde på og uden for banen. Ikke mindst 3. Halvleg er vigtig for alle på andenholdet. Som eksempel kan nævnes, at holdet efterl sidste kamp her i efteråret tog ud og spiste pizza sammen, og havde en hyggelig aften der. De vil gerne takke Else for altid af være rar og imødekommende. Hun er god til at tage mod nye som gamle spillere, og hun er vores helt egen hønemor, som hun selv siger.

Træningsflid:                                Anna-Katrine Mikkelsen

Årets spiller 2. Holdet:                  Gitte Thorsager

Åretsspiller:                                  Sarah Just Poulsen

  

Årets spiller på Kvindeserieholdet Sara Just Poulsen og Årets Træningsflid Anna-Katrine Mikkelsen flankeret af de glade trænere Lars og Chili.

 

Holdlederne Maria Johansen og Kathrine Bach Møller takkede trænere og holdleder for den store indsats, som de har ydet for kvinderne gennem det forløbne år. 

Trænerne Lars og Chili med gaver fra spillerne.

Der var selvfølgelig også en gave til Else Astrup, der har og altid gør en kæmpe indsats for kvindefodbolden i SUB09.

  

Der blev festet og hygget til ud på de små timer, så sæsonen blev fjeret på behørig vis.