5-0

60 minutter

5-1

69 minutter

"Kære Vorherre" - en fodboldbøn skrevet af Michael Falch var blevet sunget for ganske nydelig på de to coaches arbejdsplads og måske havde Vorherre lyttet til den i dagens anledening. Vejrguderne havde modtaget opkaldet fra Netto og sørget for strålende solskin og masser af små blomster på banen. Joeh, der var skam lagt i kakkelovnen til en skønherlig fejring af fødselar Tessa Vadsholt denne mandag aften.Sejren strålede om kap med solen

Det begynder at være svært at stille holdet når alle er skadesfri og mange byder sig til. Det har bl.a. givet plads til, at Sara "Katniss" nu ikke længere behøver fyre sine sublime indlæg ind fra backen, men nu gør det fra kanten. Netop den forreste linje havde i den grad snøret fodboldstøvlerne rigtigt på. For godt nok sad Vejgaard mest på spillet, men omstillingerne fra SUB var direkte livsfarlige og ikke for børn. I blockbuster ville den først have været tilladt over 18 år. For flere gange kommer vi af sted i dybden, og står i kø for at brænde 100 % chancer. Alligevel går der ikke  længe før det mønster ændrer sig. For efter små 15 minutter har Leah Sørensen vidst fået sig en Redbull. For hun flyver med sine fodboldvinger elegant med driblinger hele vejen gennem deres forsvar inden hun til sidst lægger bolden ind bag en sagesløs keeper, som ikke havde hentet kuglen ud for sidste gang. For bare 2 minutter senere gentager mønstret sig. Julie Nørgaard ville også lege med. Ganske vist havde hun sine ordvekslinger med dagens dommer, men heldigvis fik hun det vendt til noget sublimt og kunne efter et dybdeløb sende bolden på tværs til Leah som elegant lægger den i en flot parabelbue over keeperen. Bare to minutter senere er rollerne byttet om og de to legekammerater finder igen hinanden på uimodståelig vis og Julie sender bolden sikkert ind endnu en gang. Ak ja. Grufulde minutter for Vejgaards keeper som sjældent har hentet bolde så tit ud af nettet.

Mønstret fortsætter hele halvlegen og med lidt held så havde der såmænd stået 5-0.

Vejgaard var ikke ufarlige og de havde fysik som tanks. Derfor måtte Line et par gange i kampen vise hendes eminente mand/mand spil og hente redninger frem der ville give en direkte kontrakt i superligaen. Virkelig stort spil af Line igen i dag.

Til halvlegen blev der spist flittigt af eksotiske frugter og herlige muslinger. Samtidig skulle nogle ting justeres for at blive mere dominerende i 2. halvleg. Det lykkedes ikke helt da det virkede til, at der gik lidt autopilot i den. For Vejgaard satte hårdt pres på og kom til nogle halvstore chancer. Alligevel - stik imod chancer og spil, så er det alligevel vores darlings som stråler om kap med aftensolen, der endnu en gang scorer. For via bandespil med Leah og Sara, så viser Julie Nørgaard at hun har en fritidsbeskæftigelse som Ninja/karatekid. For uden at skåne sig selv kaster hun sig hoppende i bolden og dirigerer den ind i mål. Bare 6 minutter senere viser hun så endnu flere tricks da hun nærmest i et halvliggende saksespark får fod på bolden og kanonerer den med stor kraft ind. Indlægget kom fra - ja gæt selv, Sara "Katniss" med endnu en af hendes giftige indlæg.

Resten af kampen dominerer Vejgaard da vores piwer begynder at hive lidt efter vejret i varmen og derfor er det ikke ufortjent de får scoret ca. halvvejs i 2. halvleg. Stillingen holder tiden ud og dermed kan damerne noterer sig deres 3. sejr på hjemmebane ud af 3.

Det var i høj grad stor effektivitet der afgjorde dagens kamp og man må sige vi kendte vores besøgstid. Den forreste linje begyndte at finde hinanden og skabe store tilbud og chancer. Samtidig lukkes der godt ned bagerst og den cocktail er med til at skabe en suveræn drink, som man bare har lyst til at få igen og igen. Nu går det løs allerede på torsdag igen hvor Mejrup venter hjemme i Låstrup. Kom endelig og bak pigerne op. De elsker når der er god stemning på lægterne!

Dagens spiller: Julie "karatekid" Nørgaard

Efter at have vist masser af tænding i kampens start og bl.a. givet dommeren et regulært møgfald, så viste Julie i den grad en målnæse. Med 3 kasser af høj høj kvalitet så fik vi i den grad set ærgerrighed i den forreste linje. Hendes lyst og vilje til at få fat i bolden giver mål og især det 3. mål er sjældent set på kvindesiden. Suveræn kamp af vores allesammens karate/ninjakid Julie.

Referant: Lars Løvig