69 min

3-4

Steffen Frederiksen

70 min

Borups 4-3 sejr over Ravnsbjerg/Løgstrup i Fjends Cup var intet mindre end en sensation i forhold til fordeling af Tips 12 tegnene. Kun 8 ud af 177 tippere havde troet på de gule, mens hele 155 regnede med en favoritsejr. Mange havde tilsyneladende undertippet vores drenge fra Borup, der i forårssæsonen måtte se sig slået ned i serie 4, og dermed var det helt forståeligt, at mange havde troet, at de ville trække det korteste strå i kampen mod stærke Ravnsbjerg/Løgstrup fra serie 2.

Riffelgifferne startede kampen bedst og kom foran 2-0 i løbet af bare 9 minutter – begge mål score af Rune Bjerre. Det unge Borup-hold var dog ikke slået, og Lasse Jensen fik reduceret efter 23 minutter, og det gav Borup drengene blod på tanden. Der kunne scores mål på de på papiret stærke modstandere.

I 2. halvleg fik Borup både udlignet på mål af Mathias Kristiansen og kom foran 3-2 ved Benjamin Bech, inden Ravnsbjerg/Løgstrup kort før tid udlignede på et straffespark ved Mads Købke. Målmand Kaare Elkjær måtte se bolden ryge i nettet i modsatte side af målet.

Det lignede et uafgjort resultat på 3-3, men Borups spillere ville det anderledes. I kampens sidste angreb kort efter afgjorde Steffen Frederiksen det hele til Borups fordel, idet han scorede til slutresultatet 3-4.

Søren Borup, Ravnsbjerg/Løgstrup-træner udtaler til Fjends Cup:
Vi spillede rigtig godt de første 10 minutter, men herefter mistede vi momentum, og Borup blev rigtige farlige i deres omstillingsspil. Benjamin Bech havde vi svært ved at lukke ude af kampen, hvilket afgjorde kampen til deres fordel.

Borups holdleder:
Ravnsbjerg/Løgstrup sad på de første 15 minutter, men derefter havde vi de fleste chancer og vandt fortjent med sejrsmål i det 70. min. Fortjent fordi vi yderligere havde to kæmpe chancer og holdt Ravnsbjerg/Løgstrup væk fra chancer, bortset fra straffesparket.

Se billeder fra kampen på dette link.

Se referat fra øvrige kampe på dette link.

Borup målmand, Kaare Elkjær må bide i græsset og se straffesparket passere i modsatte side af målet.

Borups næste kamp i Fjends Cup er lørdag den 23. juli kl. 1330, hvor Vridsted mødes på Sparkær Stadion. Denne kamp er den kamp, som Borup drengene på forhånd havde sat næsen op efter at vinde, så mød op i Sparkær og se vores drenge spille endnu en god og målrig fodboldkamp. Der er masser af kampe i Sparkær til de fodboldinteresserede.