Træningsopstart hos Kvinderne i flot vejr.

18 kvindespillere var mødt op til SUB09s træningsopstart i fantastisk klart solskin på Borup Stadion lørdag den 13. februar kl. 1400.

Formand Lars Justesen bød som repræsentant for den arrangerende klub velkommen til kvinderne, der startede med standerhejsning ved holdets yngste sammen med den mest erfarne. Anna-Kathrine Mikkelsen og Else Astrup fik æren af at hejse flaget, der dovent hang langs stangen i det vindstille vejr.

Træner Lars Løvig tog over og førte an på træningsbanen, hvor spillerne lavede sjove og udfordrende aktiviteter. Konkurrencegenet blev udfordret og selvfølgelig blev der spillet fodbold. Træner Chili var i dagens anledning forhindret på grund af trænerkursus. 

Efter én times aktivitet på det vintergrønne græs, bød Karin på suppe i klubhuset, mens Lars Løvig lavede oplæg til den kommende forårssæson. Han oplyste, at han glæder sig fantastisk til samarbejdet i foråret, hvor det bliver spændende at følge, om kvinderne kan bide sig fast i Kvindeserie Vest, hvortil de er rykket op fra serie 1 på blot 2 halvsæsoner.

SUB09 stiller dels med holdet i Kvindeserie Vest, hvor hold som Fortuna Hjørring, ASA-Aarhus, AAB skal mødes, og dels med et hold i serie 2. Bliver der spillere til det, vil der desuden blive et 7-mandshold for dem, der ikke har mulighed for at træne så meget. Lars Løvig pointerede, at det er vigtigt, at den gnist, der har været i de 2 foregående sæsoner i medgang, også fastholdes i den kommende sæson, hvor det unægtelig bliver mere udfordrende at vinde og score mål for førsteholdet.

Kvinderne træner hver mandag og onsdag kl. 1900. Der trænes skiftevis i Skals, Borup og Ulbjerg. Alle gamle som nye spillere er velkomne til træning, så trænerne kan danne sig et overblik over spillermaterialet. Træneren lovede, at træningen primært bliver sjov træning med bold, mens konditionstræningen kan klares individuelt.

Se billeder fra opstarten på dette link.