Fastelavn 2016 i Låstrup

Fastelavnsfest i Låstrup:
Så blev det atter fastelavnssøndag og 36 forventningsfulde børn samt 41 voksne stemte sammen til fastelavnsfest på værestedet i Låstrup. Børnene var alle festligt udklædte og der var således lagt op til en fornøjelig formiddag med catwalk og tøndeslagning med efterfølgende fastelavnsboller, saftevand og kaffe.

Efter en fælles fastelavnssang skulle der traditionen tro gås catwalk. Dommerkomitéen var kommet på en svær opgave da dagens bedste udklædninger skulle nomineres i kategorierne: dagplejebørn, børnehavebørn og skolebørn. Efter voteringen havde dommerkommitéen valgt flg: Dagplejebørn: Sigurd, der var klædt ud som Harry Potter. Børnehavebørn: Marie, der var klædt ud som heks. Skolebørn: Oliver, der var klædt ud som Dracula. Tillykke til dem alle med nomineringen.

Dagens tøndeslagning, var ligeledes inddelt i dagplejebørn, børnehavebørn samt skolebørn.Kattedronninger og kattekonger blev fordelt således: Dagplejebørn: Olivia blev kattedronninger mens Pualine blev kattekonge. Børnehavebørn: Alma blev kattedronning mens Ida blev kattekonge. Skolebørn: Albert blev kattedronning mens Asger blev kattedronning. Stort tillykke til dem alle!

Se flere billeder på dette link.