Borup IF serie 4 hentede 3. sejr i træk.

Nicklas Thorsager og Christian Malik i gennembrud

3 sejr i træk til i Borup

Borup fik sin tredje sejr på stribe, da holdet fredag aften hjemme besejrede ØK med 2-0 efter samme cifre ved pausen. En kamp som faktisk var mere sikker, end cifrene lyder til. Borup havde fuldstændig styr over kampen i opgøret. Selv om Borups spil ikke var prangende, så havde ØK nærmeste ikke chance i hele kampen.

Borup fik en drømmestart, hvor Christian Malik allerede efter 6 minutter scorede med et tørt hug fra kanten af feltet. Bolden havde han opsnappet efter et ØK boldtab.

ØK forsvarede sig godt, og holdt Borup fra at få chancer. Christian Malik havde dog et par gode skudmuligheder uden resultat. I det 35. minut kom scoringen, og hvilket mål. Peter Lund og Nicklas Thorsager kombinerede sig igennem og fandt Christian Malik i venstre side. Han trak ind i banen og hamrede bolden op i det ene målhjørne.

Anden halvleg blev en lidt tynd affære fra Borups side. Holdets havde nærmest hun én eneste chance, da Peter Lund tæt under mål, loppede bolden i retning af målet i kampens 60. minut. l sidste øjeblik kom en ØK forsvare og reddede på målstregen. Det blev ved de 2-0 og holdet har nu 9 points. Mandag aften skal holdet til Fjelsø/Gedsted, hvor de håber at kunne hente endnu en sejr. Hvis det lykkes, så er der dømt regulær topopgør på fredag i Hersom/Bjerregrav.

Det var fantastisk fodboldvejr. Ingen blæst og solen skinnede fra en skyfri himmel. rigtig mange havde fundet vej til Borup Stadion og overværede kampen. Tak for den gode opbakning til drengene.

Dagens spiller var Christian Malik.

Man må sige, at Borup har fået en drømmestart på efterårssæsonen. Førsteholdet har vundet sine 3 første kampe, og andenholdet i serie 5 fik sin 2. sejr i træk, da holdet efter en fantastisk første halvleg vandt 5-2 over Hersom/Bjerregrav.

Nu venter man i klubben på at få serie 6 holdet i gang. Holdet fik dog for anden kamp træk udsat deres kamp med kort varsel. Ærgerligt for klubben har efterhånden så mange spillere, som man gerne vil have i kamp.