Referat SUB09 Kvindeserie Vest mod JAI Aarhus

SUB09 - JAI Aarhus 1-0 (0-0)

77 min - Leah Sørensen

Nogle gange er jyske udtryk i omskreven udgave bare den bedste måde at udtrykke glæde på: Det war æ så kjøn, men det war bår dejli'!

Dagens kamp bar stor præg af at have besøg af vejrguderne, som havde bestemt sig for at omdanne Skals stadion til en gåtur ved Vesterhavet i strid vind. Det satte sit tydelige præg på kampen, som endte med at blive en sand rodebutik på en meget blød og knoldet bane.

Gæsterne fra JAI spillede frisk til og ville ikke give sig uden kamp. De sad tungt på kampen i 1. halvleg og udnyttede den hårde vind. De fik mange chancer, men heldigvis ikke omsat dette til mål. Som kampen skrider frem begynder vores fodbolddarlings at bide sig ind i kampen og får efterhånden produceret gode muligheder. Først ved Leah Sørensen som rammer overliggeren og hen mod halvlegens afslutning har Sara Just en god mulighed som desværre løber ud i Vesterhavssandet.

0-0 til halvleg i en rodet affære og spillet blev ikke ret meget bedre i 2. halvleg. JAI havde bestemt deres chancer og af og til. Heldigvis havde Line i målet spændt handskerne godt og stod en solid og sikker kamp i kassen.

Anden halvleg var nogle gange lidt som en gang dåseskjul mod en irriterende defensiv fanger. Masser af SUB-piwerne forsøgt at nå frem til dåsen først. Når man så endelig kom tæt på, blev man fanget af deres meget tilbageholdene dåseskjulstaktik. Med en sweeper forhindrede de alle lange bolde som efterhånden blev det foretrukne våben fra vores side, da banen var svær at spille på. Pludselig begynder der at komme sprækker i JAI's defensiv og et kvarter før tid er Anne Hald meget tæt på at slippe igennem og bliver fældet i feltet. Dommerens fløjte forblev tavs og derfor intet straffe. Bare minuttet efter får piwerne frispark i højre side og situationen begynder pludselig at minde meget om målet fra sidste kamp mod Hjørring. Copypaste er en fremragende ting og derfor så dagens tilskuere, og maskotten Nala, et fremragende indlæg fra Sara Just. Leah Sørensen steg uimodståelig op i vinden og brugte pandebrasken til at lade netmaskerne blafre lidt ekstra. Et forløsende mål som i den grad vakte glæde på banen og det blev da også til nogle små jubelhop hos trænerstaben. Denne føring blev forsvaret tiden ud og dermed fik piwerne i den grad stemplet sig ind i kvindeserien. 2 kampe - 2 sejre og allerede et godt udgangspunkt for resten af sæsonen.

Det var en rodet kamp mod et hold vi har udset til at skulle ligge under os. Måske netop den viden gjorde, at vi havde problemer med at holde vores organisation og vores aftaler. Vinden og banens beskaffenhed gjorde det også svært at spille den fodbold vi gerne ville og derfor blev det norsk servebold af og til. Heldigvis fik vi alle tre points hjem og kan man spille halvdårligt og alligevel vinde, så venter der helt sikkert flere points rundt om hjørnet.

Dagens spiller: Leah "F16" Sørensen

Med hendes kampafgørende scoring havde hun en kæmpe betydning for dagens resultat. Som en F16 jager dominerer hun luftrummet og kan med hendes snævre vendinger og driblinger besejre enhver modstander der kommer i nærkamp. Hun har en stor og vigtig betydning for holdet og har oftest altid en fod med i spillet når de store chancer produceres. Et vigtigt mål fra hendes side i en 6-points kamp, og derfor fortjent dagens spiller!

Referant: Lars Løvig