Referat Romalt IF - SUB09 Kvindeserie Vest

 

Så gik legen ikke længere for SUB09 pigerne

Referat Romalt IF - SUB09 2-0 (2-0)

1-0

 

5 min

2-0

 

41 min

 

Nogle gange er en leg bare sindssyg sjov at lege, indtil nogle andre kommer og ødelægger den eller siger man skal stoppe. Sådan kunne det på sin vis føles i dagens kamp mod Romalt på udebane. 

I kampen måtte vi undvære vores offensive legekammerat Leah og vores midtstopper Emma, der er kendt for at suge boldene til sig. Søstrene er ude og rejse, hvilket giver mulighed for nye spillere at vise sig frem på deres positioner. 

Vejret var fremragende omend skyerne tungt hang i horisonten. Græsset var velplejet og i fantastisk stand. Ligeledes har Romalt en suveræn gravemaskine da en muldvarp havde officiel reception og fremviste et af de største skud set i mands minde.
Kort derfra kunne vi på hjemturen se, at det havde haglet ned over "Graceland" og Elvis' danske hjem, så lidt heldige var vi vidst med det lokale vejr! Nå, men det var jo fodbold vi kom for at spille. 

Romalt startede som lyn og torden og fik lagt et hårdt pres. Det gav bonus efter bare 5 minutter hvor et frispark blev begået i venstre side. Romalt havde en dygtig skytte som via en halv redning fra Line så bolden gå i mål. En kold dukkert at starte ud på. Vi havde lavet mange justeringer til dagens kamp hvilket kunne ses i starten. Men som stædige unger begyndte pigerne at kæmpe sig tilbage via hård fight og intensitet. Der blev bidt i haserne, vist tænder og langsomt kom vi bedre med. Derfor var det bittert at se Romalt score igen kort før pausen på en fremragende soloaktion. Efter at være alene med vores midterforsvar tog deres angriber et kort træk til venstre og lagde bolden over Line som ellers spillede en fin kamp. 

I dagens anledning var der både bananer, müslibars og eksotiske appelsiner i pausen. Udover dette fik vi en snak omkring nogle justeringer på banen og kunne se nogle af de første frustrationer længe blandt pigerne. Det er god læring at prøve at være bagud.

Pigerne spillede en fantastisk 2. halvleg målt på fighterhjerte og indstilling. Der blev knoklet, løbet masser af meter og vi kommer ud af kampen med en god fornemmelse. Samtidig lavede Emma Langager og Mette Holst to fine indhop og vi har også en stor mulighed hen sidst i 2. halvleg, hvor vi desværre brænder i en fri chance med keeperen. 

Romalt stoppede desværre vores leg og første nederlag i kvindeserien er nu en realitet. Derfor var det altid et lyspunkt at der var kage efter kampen - bagt af en mand til stor overraskelse for damerne!

Nu venter endnu en kamp på onsdag ude mod Vejgaard. Kan den fine 2. halvleg fortsættes er der gode muligheder og vi tror altid på points i alle kampe. Det er en livlig pulje hvor alle slår alle og derfor er intet ovre før den sidste meter er løbet og fløjten lyder. I øvrigt skal lyde ros til kampens dommer som var en fornøjelse at følge og gav pigerne lov til at spille fodbold med fysikken.

Dagens spiller: Sara Just Poulsen

Hun var her der og alle vegne og hvis solen kan løbes sort - så er det Sara der kommer til at gøre det. Hun er oftest med i de afgørende momenter og har en fremragende fornemmelse for hvornår hun skal gå med frem. Sara minder utrolig meget om den offensive Roberto Carlos og med en skudkraft på samme niveau, så har vi med en klassespiller at gøre!

Referant: Lars Løvig