Fodboldskole m. morgenpasning og frokosttilbud

Morgenpasning og frokosttilbud i Borup Idrætsforening

I Uge 27 holder DBU som bekendt fodboldskole i Borup Idrætsforening i Låstrup. I Låstrup er der byfest i uge 26, og vi har besluttet at lade byfestteltet blive stående, så fodboldspillerne kan udnytte teltet til spisning og til pauser, hvis der skulle blive dårligt vejr.

Mange udefra har tilmeldt sig fodboldskolen. Derfor har vi besluttet at tilbyde morgenpasning af alle tilmeldte børn på fodboldskolen. Teltet åbner kl. 0630, hvorefter der er opsyn med børnene. Der er desuden mulighed for at få morgenmad i teltet for 10,- kroner. Morgenpasningen skal bestilles på forhånd evt. ved henvendelse til træneren dagen i forvejen.

Borup Idrætsforening tilbyder desuden frokost i teltet, hvor spillerne kan bestille en let anretning til 25,- kroner pr. dag. Deltagerne får tilsendt en madplan over mail, inden fodboldskolen starter. Deltagerne kan derefter vælge hvilke dage, at de ønsker at benytte sig af vores frokosttilbud.

Ud over ovenstående tilbud planlægger vi at arrangere overnatning i teltet med aftenhygge fra torsdag til fredag. Dette arrangement er endnu ikke helt på plads, så følg med på vores hjemmeside og på Facebook vedr. dette. Vi skal lige have styr på, om der er stemning for det og i så fald, hvilke frivillige, der kan hjælpe og hvilke aktiviteter, der kan afvikles.

Se og udskriv tilbud på dette link. 

Det er fortsat muligt at tilmelde sig fodboldskolen. Se dette link. 

Vel mødt til hyggelige, sjove og aktive timer på Borup Stadion i Låstrup.