Borup IF lokalbrag mod Ulbjerg IF

 

Lørdag den 9. april er der hjemmekamp i Borup.

Allerede i 3 kamp støder man i lokalbraget mod Ulbjerg. En kamp, som man længe har set frem til. Sidst man mødte hinanden var helt tilbage i 2007 i serie 2. Hvor Ulbjerg her på banen noget heldigt vandt 1-0 og vandt også den anden kamp. Ulbjerg reddede sig lige akkurat, og vi rykkede ned i serie 3. Og faktisk ikke været oppe siden.

Vi har fået en fornuftigt start på sæsonen med en lidt overraskende 3-0 sejr i den første kamp. Tabte desværre unødvendig i søndags 3-2 i Løgstør. Hvor 1. halvleg var tæt på uacceptabel - især i defensiven. Hele holdet spillede sig så op i 2. halvleg og burde have sikret sig mindst det ene points.

Ulbjerg har fået en stærkt udlæg med sejre i første 2 kamp seneste hele 5-1 over Valsgaard. Så ingen tvivl om Ulbjerg er storfavoritter mod vores unge hold, og efter at have set resultaterne og holdene i de første 2 runder, er der heller ingen tvivl om Ulbjerg er favoritter til at rykke op.

Vi vil selvfølgelig ikke ligge os ned og forhåbentlig giver tilskuerne en spændende kamp.

Nyt fra Borups trup.

Dagens hold er næsten det samme som i årets første succesfulde hjemmekamp mod Sønderup/Suldrup. Dog har Kenni Elkjær meldt afbud, i stedet er Steffen Frederiksen med og så er Joakim Hvid også udtaget.

Kim Hermansen, der desværre ikke var med i Løgstør, er blevet klar og så skal der nævnes at Anders Tougaard, der kom ind i pausen i Løgstør og gjorde en figur, også er med.

Dagens modstander Ulbjerg IF måtte i efteråret rykke ned i serie 3 efter mange år i henholdsvis serie 2 og serie 1. Så sent som i 2014 var holdet oppe i serie 1. Især i de seneste 3-4 år har Ulbjerg hvert år måttet kæmpe hårdt for at blive i de forskellige rækker. Nu er man så kommet ned i serie 3 med stort set samme hold, som for blot 2 år siden spillede 2 rækker højre. Det har været lidt af en deroute for vores ellers stærke naboer mod nord.  

Holdets 2 klare profiler er målmand Morten Møller og midt/angriber Kasper Kjølhede. Begge spillere ligner profiler, der sagtens kunne have begået sig på et højere plan. Spillerne har dog valgt at blive i barndomsklubben frem for at afprøve hvor langt evnerne rækker. 

Ulbjerg har også mange andre gode spillere. Bl.a den tidligere Borup spiller Jakob Frandsen og selvfølgelig Borups tidligere træner Kim Sørensen. 

Holdets træner er den tidligere VFF'er Thomas Christoffersen, der tidligere har trænet bl.a. Viborg Søndermarken. 

Borup IF ser frem til at prøve kræfter med Ulbjerg IF i turneringen. Det er længe siden, at de 2 hold har spillet i samme række, men vi ser frem til at vise dem, hvor langt vi er nået i Borup. 

I pausen trækkes der lod om gevinster på målaktierne. I dagens anledning har Sparekassen sponsoreret en taske og en vingave. Desuden trækkes der lod om 3 x 2 billetter til fodboldkampen mellem viborg FF og F.C. København den 24. april kl. 1600.

Til dagens kamp har Søren Møller lovet at grille pølser til tilskuerne og selvfølgelig sælger vi en øl i kantinen. Alt tyder på en god og hyggelig dag i Borup. Forhåbentlig med en spændende fodboldkamp. 

Alt tyder på en god og hyggelig dag i Borup. Forhåbentlig med en spændende fodboldkamp. 

Se Borups holdopstilling på dette link.